Al meer dan 10 jaar zet de vzw Trud’or het centrum van Sint-truiden op de kaart dankzij een succesvolle samenwerking tussen de verenigde handelaars, de marktkramers, de horeca, UNIZO en het stadsbestuur.  Naast het promoten van Sint-Truiden als een sfeervolle winkelstad is de vzw de drijvende kracht achter de uitwerking van vernieuwende initiatieven en ook de organisator van diverse shop- en leisure- evenementen.

Het uithangbord van de vzw is de Shop & The City kaart waarmee de Truiense handelaars hun klanten al jaren in de watten leggen. Met deze kaart kan iedereen terecht bij meer dan 300 handelaars om punten te verzamelen en deel te nemen aan heel wat exclusieve en originele klantenacties. Omwille van het enorme succes werd de originele kaart uitgebreid met allerlei varianten zoals onder andere de Shop & The City Cadeaucheque en de Shop & The City eventkaart. Hierdoor wordt Sint-Truiden één van de grootste shop-communities van Vlaanderen.

Daarnaast organiseert Trud’or 8 grote evenementen per jaar waarbij de vzw zorgt voor eigen communicatiekanalen, gerichte advertenties en een sterke marketing ter ondersteuning van de deelnemende handelaars. De acties zijn voor de handelaars heel laagdrempelig, zowel financieel als qua inspanning, en kunnen bovendien rekenen op heel wat steun vanuit het stadsbestuur. Dit alles maakt van vzw Trud’or en Shop & The City één groot succesverhaal en een inspirerend voorbeeld voor heel wat steden en gemeenten.

Meer weten?