PDF die kan worden gepersonaliseerd - Nederlands

Je kan deze bewerkbare pdf-bestanden met Adobe Acrobat personaliseren en bv. de naam van je lokaal dienstencentrum toevoegen. 

  • Stap 1: Download en installeer Adobe Acrobat op je computer, als je dit nog niet hebt gedaan.
  • Stap 2: Open Adobe Acrobat en klik op 'Bestand' in het bovenste menu. Selecteer 'Openen' en navigeer naar de bewerkbare pdf die je wilt openen.
  • Stap 3: Als de pdf eenmaal is geopend, zie je waarschijnlijk al enkele tekstvlakken. Als je de tekst in deze vlakken wilt wijzigen, klik je er gewoon op en begin je met typen.
  • Stap 4: Zorg ervoor dat je alle tekst hebt toegevoegd voordat je de pdf opslaat. Klik op 'Bestand' en selecteer 'Opslaan als' om de bewerkte pdf op te slaan.

Tip: Het is niet mogelijk om direct logo's toe te voegen aan de pdf in Adobe Acrobat. Als je echter vertrouwd bent met Canva, kun je een nieuw ontwerp maken in A3-formaat, de pdf uploaden en deze op de gewenste plaats in het ontwerp slepen. Vervolgens kun je het logo uploaden en deze op de pdf plaatsen. Download het geheel als pdf of pdf met afloopranden.

 

Affiche A3 - aanpasbaar Nederlands

Affiche A3 - aanpasbaar Frans

Placemat A3 - aanpasbaar Nederlands

Placemat A3 - aanpasbaar Frans

PDF voor druk - niet aanpasbaar

Aan deze drukklare PDF's kan je niks meer wijzigen, dit geef je zo mee aan de (online) drukker.

Je kan deze materialen bijvoorbeeld laten afdrukken bij de Belgische en duurzame drukkerij zwartopwit.be. De drukklare bestanden (met afloopranden) kan je zo uploaden om te laten afdrukken. Welke kwaliteit je kiest voor je papier, is afhankelijk van je budget: hoe hogere kwaliteit, hoe mooier het campagnemateriaal zal uitkomen, maar ook hoe duurder het is. Kies afhankelijk van je budget dus zo goed mogelijke kwaliteit.

Tip: Bestel best meteen een hogere oplage. Bij elke bestelling betaal je een opstartkost. Als je meteen veel exemplaren bestelt, betaal je de opstartkost maar 1 keer.