Korte uitleg

Wij zijn een team van gedreven strategische en service designers, met een specialisatie in business, service en spatial design. In onze projecten zetten we de eindgebruiker centraal door middel van onderzoek, co-creatie en participatie. We willen ook onze klanten inspireren om hetzelfde te doen en faciliteren vaak service design trajecten waarbij we bedrijven, lokale besturen en overheden meenemen in de verschillende tools en methodes maar vooral ook de mindset die nodig is om complexe problemen op een mensgerichte manier aan te pakken en tot creatieve oplossingen te komen.

Dit doen we onder andere door het begeleiden van persona en customer journey trajecten, het ontwerpen van digitale en fysieke dienstverleningen voor bedrijven en overheden en het organiseren van opleidingen en hackathons/sprints waarbij we multidisciplinaire teams in korte tijd doorheen het hele ontwerpproces leiden…. 

 

Contactgegevens

Aanbod ondersteuner LEKP

The Argonauts zet zich in voor de ondersteuning van:

Werf 2 “verrijk je wijk”: energiebesparende renovatie en coöperatieve energieprojecten;

  • Doelstelling: 50 collectief georganiseerde energiebesparende renovaties per 1.000 wooneenheden vanaf 2021 t.e.m. 2030;
  • Doelstelling: 1 coöperatief/participatief hernieuwbaar energieproject per 500 inwoners tegen 2030 met een totaal geïnstalleerd vermogen van 216 MW vanaf 2021 t.e.m. 2030 (+12.000 projecten in 2030);
  • Ondersteuning opstart energiegemeenschappen of projecten rond energiedelen

 

Concreet voorziet mijn organisatie volgende ondersteuning:

  • Het ter beschikking stellen van begeleiding van de lokale besturen inzake klimaattafels
  • Het afsluiten van een raamovereenkomst voor deelnemende gemeentes betreffende Klimaatmakers (IOK) en klimaattafels (Interwaas)