Op 31 mei 2022 lanceerden de Dienst Opgroeien en ontwikkelen van VVSG samen met vele partners Blink. Deze partners zijn Felies, Ferm, I-Mens, Mentes en Vlaams Welzijnsverbond. Samen met VVSG bundelden zij hun krachten om Blink te financieren.  

Wat is Blinkweb.be?

www.Blinkweb.be is het leer- en inspiratieplatform voor de sector van de kinderopvang. Op Blink vind je boeiende en interactieve e-modules, inspirerende parktijken en filmpjes terug die de blik van de kinderbegeleiders verruimt en hen uitdaagt. De inhoud van Blink werd ontwikkeld door de sector en op maat van de sector

Een verantwoordelijke, mentor of pedagogisch coach ondersteunt de kinderbegeleiders op de werkvloer in hun groeiproces. Samen met de kinderbegeleider bepalen ze waarin de kinderbegeleider nog wilt groeien. Via Blink werkt de verantwoordelijke, mentor of pedagogisch coach een groeitraject op maat uit zodat de kinderbegeleider zich verder kan ontwikkelen. Met Blink willen we de sector van de kinderopvang dan ook laten uitblinken, inspireren, activeren verbinden en waarderen.

Ben je benieuwd naar Blink? Herbekijk dan zeker de opname van de lancering.

Blink-account voor VVSG-leden

Ben je verantwoordelijke of pedagogisch coach in gezins- of groepsopvang baby en peuter? Is je dienst lid van VVSG en wil je graag een account voor Blink? Laat dan je gegevens achter via volgend formulier, en we maken een account voor je aan:

  • Formulier voor verantwoordelijken bij een organisator gezinsopvang baby en peuter
  • Formulier voor verantwoordelijken of pedagogisch coaches bij een organisator groepsopvang baby en peuter

Meer info

Hellen Kippes, hellen.kippes@vvsg.be

Recente items

Nieuw videoplatform “BlinkTV” toont sterke en trotse sector kinderopvang 1
Nieuws - 12-10-2023
Nieuw videoplatform “BlinkTV” toont sterke en trotse sector kinderopvang
# Steunpunt Kinderopvang, Blink, Kinderopvang en gezinsbeleid, Samenleving, gezin & welzijn Lees meer