AT LAST group picture

Auteur:

Gepubliceerd op: 23-01-2024

We zijn enthousiast om de lancering aan te kondigen van AT LAST, een baanbrekend LIFE-programma project van de Europese Unie dat zich volledig inzet voor het verwezenlijken van de klimaatambities van Europese steden.

  • Onze missie? Lokale besturen krachtig ondersteunen bij het plannen, financieren en uitvoeren van strategieën voor klimaatneutrale steden.
  • Wat kan jij doen? Ingaan op onze uitnodiging om deel te nemen aan de AT LAST survey! AT LAST zal de capaciteit van 25 lokale overheden in vier proefnetwerken vergroten. Jouw mening is van onschatbare waarde, en we willen die actief van je horen.
  • Waarom? Door deel te nemen aan deze survey, geef je richting aan de inhoud en structuur van onze trainingscursussen, zodat ze perfect aansluiten op de specifieke behoeften en voorkeuren van lokale besturen, waaronder die van jou.

De survey neemt slechts ongeveer 7 minuten van je tijd in beslag, en als dank blijf je op de hoogte van gratis AT LAST-vormingen. Vul de survey in vóór 19 februari 2024, en we houden rekening met jouw behoeften. 

Dank je wel voor het delen van jouw inzichten en het helpen verbeteren van de ondersteuning voor lokale besturen.

AT LAST is een consortium bestaande uit de Europese Commissie, AESS Italië, SEI Zweden, Klimaatverbond Nederland, REVOLVE Spanje, Transition Stories België en VVSG.

 

 

Wim De Geest