knipsel affiche beeld def_1.jpg
Provider image

Van 7 tot en met 13 oktober 2024 vieren we Week van de Kinderopvang. Het uitgelezen moment om alle kampioenen in de kinderopvang op een verdiende eerste plaats te zetten. Of waarom niet meteen alle medewerkers in de kinderopvang op het grondgebied van jouw gemeente een persoonlijke ‘dankjewel’ te bezorgen? Als echte winnaars verdienen ze één voor één een gouden medaille.

Kinderopvangkampioen

Met deze actie plaatsen we alle medewerkers in de kinderopvang op hun verdiende eerste plaats!

Ze zijn één voor één echte kampioenen! En een gouden kinderhart, verdient een gouden medaille. Elke dag opnieuw zijn ze in topvorm en houden ze heel wat ballen tegelijk in de lucht: creatieve activiteiten bedenken, knutselen, (buiten)spelen, eetmomenten organiseren, troosten of oneindig veel knuffels geven. Het is maar een glimp van hun veelzijdige trainingsschema. Bovendien zijn ze voortdurend in beweging om elk kind in Vlaanderen en Brussel de leukste speelimpulsen en maximale ontwikkelingskansen te geven. Zoals echte sportcoaches laten ze kinderen groeien en bloeien. Hun inspanningen verdienen de grootste waardering.

De actie gaat door van maandag 7 tot en met zondag 13 oktober 2024. Op zoek naar inspirerend materiaal om er een geslaagde week van te maken? De verschillende pools, waaronder de VVSG, en ondersteuningsnetwerk Mentes bezorgen jullie materiaal en inspiratie om mee aan de slag te gaan.

Lokaal bestuur? Dan kan je promomateriaal bestellen

Hou onze Facebookpagina ‘Week van de kinderopvang’ in de gaten voor de laatste updates.

Deel zeker ook jullie acties of berichten in de facebookgroep van het VVSG-Steunpunt Kinderopvang met #weekvandekinderopvang en tag zeker de Facebookpagina ‘Week van de kinderopvang’.

Voor meer info kan je terecht bij Karen De Meyer, regionaal stafmedewerker VVSG vzw – Steunpunt Kinderopvang.

Promomateriaal

Model lokaal persbericht

E-mailbanner handtekening

Kleurplaat van de affiche

Inspiratiemateriaal kinderbegeleiders

Binnenkort beschikbaar

Animatiebeelden om te gebruiken op eigen sociale mediakanalen:

Digitale complimentenbutton

Beschikbaar vanaf oktober

Complimentenkaarten

Inspiratiemap verantwoordelijken

Binnenkort beschikbaar