IGsquare_weekvandekinderopvang_2023_1.png
Provider image

Van 9 tot en met 15 oktober 2023 vieren we Week van de Kinderopvang. Een uitgelezen moment om alle medewerkers in de kinderopvang - tewerkgesteld of aangesloten bij - een lokaal bestuur, in de bloemetjes te zetten. Of waarom niet meteen alle kinderbegeleiders op het grondgebied van jouw gemeente een persoonlijke ‘dankjewel’ te bezorgen?

Bedankt Sterkmakers

Dit jaar kiezen we voor het thema “Bedankt Sterkmakers”. Met dit veelzeggende thema willen we elke medewerker van en uit de kinderopvang laten schitteren.

We richten met veel trots de spotlight op hen. Voor deze machtige mannen en vrouwen is geen taak te veel of geen klus te groot om elk kinderhart te doen smelten. Van creatieve duizendpoot die in een handomdraai de speelhoek in een nieuw thema giet, van sympathieke en goedlachse verschijning die elk kind de warmste zorgen biedt, tot de handigste Harry die elke ochtend iedereen met de grootste glimlach verwelkomt.

Elk kind in Vlaanderen en Brussel krijgt door deze Sterkmakers een warme start in het leven waarbij ze kunnen spelen, leren én groeien. Van de eerste voorzichtige stapjes, tot ze met vrolijke sprongen de wereld kunnen ontdekken. Dat verdient een applaus!

Of nog beter, waarom geen bezoekje brengen? Ben je burgemeester of schepen kinderopvang dan is de Week van de Kinderopvang het uitgelezen moment om zelf een helpende hand te zijn! Ga een dag meedraaien in een kinderopvang in jouw gemeente. Hoor wat er leeft bij de kinderbegeleiders en toon erkenning voor hun eindeloze inzet. Het wordt een onvergetelijke dag, beloofd!

Nog op zoek naar inspirerend materiaal om er binnen jouw gemeente een geslaagde week van te maken? Hieronder vind je een overzicht van interessant promo- en communicatiemateriaal.

Promomateriaal

Model lokaal persbericht

E-mailbanner handtekening

Kleurplaat van de affiche

Inspiratiemateriaal kinderbegeleiders

Animatiebeelden om te gebruiken op eigen sociale mediakanalen:

Complimentenkaarten

Inspiratiemap verantwoordelijken