Auteur:

Gepubliceerd op: 10-05-2022

Van 10 tot en met 16 oktober 2022 vieren we de week van de kinderopvang. Een uitgelezen moment om alle medewerkers in de kinderopvang - tewerkgesteld of aangesloten bij - een lokaal bestuur, in de bloemetjes te zetten. Of waarom niet meteen alle kinderbegeleiders op het grondgebied van jouw gemeente een persoonlijke ‘dankjewel’ bezorgen?

Dit jaar kiezen we voor het thema “Sterren op de speelvloer”. Met deze actie willen we elke medewerker van en uit de kinderopvang laten schitteren. Elke dag spelen zij de sterren van de hemel en zetten ze zich met hart en ziel in om elk kind in Vlaanderen en Brussel een fijne opvangtijd te bezorgen. Zich aanpassend aan elke situatie of omstandigheid tot ze soms ‘sterren zien’, staan ze elke dag opnieuw paraat. Ze verdienen stuk voor stuk een podium, dat is zeker! Tijdens de week van de kinderopvang willen we hen, samen met jullie, extra “in de kijker zetten”. We richten de spotlights gedurende een week volledig op hen om die talloze medewerkers in de kinderopvang de erkenning te geven die ze verdienen voor het fantastische werk dat ze leveren. 

Ben je op zoek naar inspirerend materiaal om er binnen jouw gemeente een geslaagde week van te maken?

 

Helaas, bestellen is niet meer mogelijk.

Maar je kan wel zelf aan de slag met het materiaal:


Hieronder vind je een overzicht:

Overzicht promomateriaal

Deel gerust ook jullie acties of berichten op de facebookpagina van het VVSG-Steunpunt Kinderopvang met de #weekvandekinderopvang. Voor meer info kan je terecht bij Karen De Meyer, regionaal stafmedewerker VVSG-Steunpunt Kinderopvang.

Karen De Meyer