Auteur:

Gepubliceerd op: 16-05-2023

Van 9 tot en met 15 oktober 2023 vieren we Week van de Kinderopvang. Een uitgelezen moment om alle medewerkers in de kinderopvang - tewerkgesteld of aangesloten bij - een lokaal bestuur, in de bloemetjes te zetten. Of waarom niet meteen alle kinderbegeleiders op het grondgebied van jouw gemeente een persoonlijke ‘dankjewel’ te bezorgen?

Dit jaar kiezen we voor het thema “Bedankt Sterkmakers”. Met dit veelzeggende thema willen we elke medewerker van en uit de kinderopvang laten schitteren.

We richten met veel trots de spotlight op hen. Voor deze machtige mannen en vrouwen is geen taak te veel of geen klus te groot om elk kinderhart te doen smelten. Van creatieve duizendpoot die in een handomdraai de speelhoek in een nieuw thema giet, van sympathieke en goedlachse verschijning die elk kind de warmste zorgen biedt, tot de handigste Harry die elke ochtend iedereen met de grootste glimlach verwelkomt.

Elk kind in Vlaanderen en Brussel krijgt door deze Sterkmakers een warme start in het leven waarbij ze kunnen spelen, leren én groeien. Van de eerste voorzichtige stapjes, tot ze met vrolijke sprongen de wereld kunnen ontdekken. Dat verdient een applaus!

Ben je op zoek naar inspirerend materiaal om er binnen jouw gemeente een geslaagde week van te maken? Op deze pagina vind je een overzicht van interessant promo- en communicatiemateriaal.

Deel gerust ook jullie acties of berichten op de facebookpagina van het VVSG-Steunpunt Kinderopvang met de #weekvandekinderopvang. Voor meer info kan je terecht bij Karen De Meyer, regionaal stafmedewerker VVSG-Steunpunt Kinderopvang.

Karen De Meyer