Auteur:

Gepubliceerd op: 06-08-2021

Van 11 tot 17 oktober 2021 vieren we de week van de kinderopvang. Een uitgelezen moment om alle medewerkers in de kinderopvang - tewerkgesteld of aangesloten bij - een lokaal bestuur, in de bloemetjes te zetten. Of waarom niet meteen een persoonlijke 'dankjewel' uitsturen naar alle kinderbegeleiders op het grondgebied van jouw gemeente? 

Als thema werd dit jaar gekozen voor 'Kleine stapjes, grote sprongen'. Met deze boodschap willen we alle medewerkers in de kinderopvang een hart onder de riem steken en onze waardering tonen voor het fantastische werk dat ze leveren. Niet alleen in deze uitzonderlijke coronatijden maar elke dag opnieuw, jaar in jaar uit, staan zij klaar om kinderen van een fijne en warme opvang te voorzien. Dagelijks bouwen zij mee aan de toekomst van zoveel kinderen in Vlaanderen. De kleine stapjes die daar worden gezet, kunnen doorgroeien in buitengewone sprongen. Vandaar, bedankt toekomstmakers!  

Ben je op zoek naar inspirerend materiaal om er binnen jouw gemeente een geslaagde week van te maken? Hieronder vind je een overzicht van interessant promo- en communicatiemateriaal. 

Beschikbaar promomateriaal: 

Deel gerust ook jullie acties of berichten op de facebookpagina van het VVSG-Steunpunt Kinderopvang met de #weekvandekinderopvang. Voor meer info kan je terecht bij Karen De Meyer, regionaal stafmedewerker VVSG-Steunpunt Kinderopvang. 

Karen De Meyer