Auteur:

Gepubliceerd op: 21-09-2023

De VVSG en Poolstok slaan de handen ineen om een krachtige bron van HR-expertise en praktijkervaring te creëren via het gloednieuwe HR-Kompas. Dat platform fungeert als een waardevolle schatkist van kennis, om lokale besturen te ondersteunen bij het versterken van hun HR-beleid in het kader van het nieuwe Besluit Rechtspositieregeling. Hoewel de officiële lancering van het HR-Kompas gepland staat voor het najaar, zijn we nu al op zoek naar waardevolle praktijkvoorbeelden en inspirerende verhalen om het platform te verrijken.

Daarom nodigen we personeelsmedewerkers met open armen uit om hun kostbare inzichten te delen en in de spotlights te staan op HRkompas.be.
 

Wat zoeken we?

Alles wat te maken heeft met HR! Of het nu gaat om inspirerende verhalen, geleerde lessen, praktische voorbeelden, handleidingen, methodologieën voor projectbegeleiding of andere waardevolle kennis. Denk ook aan nuttige instrumenten, zoals een HR-dashboard of leiderschapsinstrumenten...

 

Hoe kun je bijdragen?

Indien je waardevolle expertise hebt om te delen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Poolstok via ischa@poolstok.be en geef een beknopte beschrijving van de kennis die je wilt delen. Poolstok zal vervolgens een bekwame copywriter inschakelen om jouw inzichten om te toveren tot een boeiend verhaal.

 

Wat krijg je ervoor terug?

Jouw organisatie en expertise krijgen een welverdiende plek in de schijnwerpers op HRkompas.be. Poolstok zorgt voor een professionele en aantrekkelijke presentatie van je casestudy, die je vervolgens met trots kan delen via je eigen kanalen.

 

Extra beloning voor inzendingen vanuit openbare besturen: doe mee en win!

Elke ingezonden casestudy van een openbaar bestuur maakt kans op een exclusieve gratis workshop, begeleid door niemand minder dan Prof. Dr. Bart Wille (UGent) en Vincent Van Malderen (Algemeen Directeur Poolstok). Op basis van een HR-zelfscan krijg je waardevol inzicht in de HR-prioriteiten en -maturiteit van jouw organisatie, wat een unieke start kan zijn voor jouw HR-strategie. De winnaar wordt bepaald door loting.

Eliene Rijcken