Auteur:

Gepubliceerd op: 05-01-2023

Gezocht

Praktijken, projecten, methodieken, alle werking of dienstverlening waar jullie trots op zijn en willen delen met andere lokale besturen. Maar ook de geleerde lessen, wat leerkansen biedt, hoe het nog beter of anders zou werken. 

Waarom

Om onze rol als kennisdeler te kunnen vervullen hebben we jullie inbreng nodig. Heel vaak worden praktijken armoedebestrijding ad hoc gedeeld of uitgewisseld. Om jullie, onze leden, nog beter van dienst te zijn vragen we jullie om praktijken of projecten in te dienen via deze projectfiche

Vervolgens maken we met deze praktijken een praktijkendatabank. We kunnen ook met jullie bijkomende vragen of suggesties aan de slag en... je kunt je ook met ons in gesprek gaan over het project de Wisselaar, waar we met jullie bekijken of je in de praktijk op de werkvloer ook met verschillende lokale besturen kunt gaan uitwisselen. Of je stapt in een leerlabo om een praktijk op te starten of te verbeteren. Maar meer daarover later. Nu: graag de fiches invullen en jullie praktijken delen! 

Shirley Ovaere