Op dinsdag 11 februari organiseert de VVSG een tweede editie van de Voedseldag. In Les Ateliers Des Tanneurs in Brussel ontvangen we 300 vertegenwoordigers van steden en gemeenten, andere overheden, organisaties, verenigingen en belangengroepen in het veld van lokale voedselstrategieën.

We hebben een gevarieerd en inspirerend programma met lezingen, workshops, inspiratiemarkten en werkbezoeken. Hoe start je met een lokale voedselstrategie? Hoe koop je meer lokaal? Hoe voorzie je grond voor je boeren? Hoe pak je voedselverspilling aan?... Kom het ontdekken op onze Voedseldag en breng je gemeente op smaak!

 

Waar en wanneer

Dinsdag 11 februari 2020
Les Ateliers des Tanneurs – Huidevettersstraat 58-62, 1000 Brussel

Tussen de Zavel, het Vossenplein en het station Kapellenkerk, in het hartje van Brussel, ligt Les Ateliers Des Tanneurs. Dit art nouveau complex en architecturale pareltje van het Brusselse industriële patrimonium is volledig gerenoveerd en herbergt een ondernemingscentrum, de biomarkt van de Huidevettersstraat, een restaurant en prachtige eventruimtes. Het Oude Wijnpaleis biedt een uitzonderlijk kader, met ruime hallen die zich over meer dan 2000 m² ontplooien en via binnenpleintjes met elkaar verbonden zijn. Het Zuidstation en openbaar vervoer zijn vlakbij.

Dagplanning

9 uur | Onthaal met koffie

9.30 uur - 10.30 uur | Sessieronde 1

10.45 - 11.45 uur​ | Sessieronde 2

11.45 – 13 uur | Lunchpauze ism Jong Keukengeweld

13.00 - 14 uur | Sessieronde 3

14.15 - 15.15 uur | Sessieronde 4

15.30 tot 16 uur | Afsluiter

16 tot 17 uur | Receptie

Praktisch

  • De deelnameprijs voor VVSG-leden bedraagt 125 euro.
  • De deelnameprijs voor sociale organisaties en overheden bedraagt 175 euro.
  • De deelnameprijs voor anderen bedraagt 225 euro.

Betalen

Je ontvangt na deelname een factuur.

Annuleren

Kosteloos annuleren is mogelijk tot één week voor aanvang van de studiedag.
Ben je onverwacht verhinderd of is het te laat om kosteloos te annuleren? Laat je vervangen door een collega.

Info

  • Inhoudelijk | Steven Desair, stafmedewerker lokale voedselstrategie
    steven.desair@vvsg.be  02 211 55 66
     
  • Praktisch | Kirsten Hachmang, verantwoordelijke organisatie evenementen en vormingen
    kirsten.hachmang@vvsg.be 02 211 55 80 

Organisatie