Ga je aan de slag als centrumleider? Tijdens de startersdag bekijken we grondig het woonzorgdecreet met specifieke aandacht voor het lokaal dienstencentrum en informeren we jou over relevante regelgeving en uitdagingen. 
We staan stil bij veel voorkomende vragen en vertalen regelgeving en actuele thema’s naar de praktijk. Aan de hand van praktische handvaten, instrumenten en uitwisseling krijg je als deelnemer een goede basis om te starten als centrumleider.

Je haalt het meeste uit de startersdag als je al enig zicht hebt om jouw lokale werking. Neem daarom deel als je al enkele weken of maanden aan de slag bent. In afwachting van de startersdag krijg je al de belangrijkste informatie mee tijdens een individuele kennismaking. Je mag daarvoor contact opnemen met de regionale medewerkers van Netwerk Thuiszorg via netwerkthuiszorg@vvsg.be.

Een organisatie van de VVSG met de steun van de Vlaamse overheid.

  
 

 

Wanneer

  • Maandag 24 januari 2022: 9.30 uur (onthaal om 9 uur) tot 16.00 uur - ONLINE
  • Maandag 19 september 2022: 9.30 uur (onthaal om 9 uur) tot 16.00 uur - Huis Madou zaal 5.02, Bischoffsheimlaan 1-8, 1000 Brussel

 

Deelnameprijs

  • Deelname voor VVSG-leden is 30 euro per persoon.
  • Niet VVSG-leden betalen 150 euro per persoon.

 

Info

 

__________

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk tot één week voor de aanvangsdatum.

 

Betalen

Je betaalt na ontvangst van factuur.

 

Annuleren

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 1 week voor de start van de gekozen sessie. Daarna rekenen we de volledige deelnameprijs aan.
Ben je onverwacht verhinderd of is het te laat om te annuleren? Laat je vervangen door een collega.

__________

 

Organisatie

Deze vorming is een organisatie van de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten.

Opleidingssessies

19 sep '22