De Regionale Ondersteuningspunten (ROP’s) zijn een onmisbaar netwerk- en vormingsmoment voor de dienstverantwoordelijken. In 2021 zet het Netwerk Thuiszorg deze traditie verder. De deelnemers krijgen een toelichting over de regelgeving en actualiteit, ontmoeten collega’s en delen ervaringen om zo tot nieuwe inzichten te komen. Op de agenda staan steeds de actuele ontwikkelingen binnen de thuiszorg en concrete vragen vanuit de deelnemers.

 

Doelgroep

Verantwoordelijken van de poetsdiensten

 

Deelnameprijs

  • VVSG-leden deelname is gratis dankzij de middelen uit het VIA4-akkoord publieke sector.
  • Deze opleiding wordt exclusief voor VVSG-leden georganiseerd.

 

Wanneer

  • Gent: Dinsdag 20 april online via MS Teams en donderdag 25 november, telkens van 9.30 uur  tot 130 uur in Clemenspoort te Gent.
  • Mechelen: Donderdag 22 april online via MS Teams en dinsdag 16 november, telkens van 9 uur  tot 12.30 uur in De Nekker te Mechelen.

 

Info

  • Praktisch | Cindy De Sutter, verantwoordelijke voor de organisatie van vorming en evenementen - cindy.desutter@vvsg.be, 02 211 55 60


Preventiemaatregelen COVID-19

Bekijk hier onze maatregelen ter preventie van het coronavirus.
 

__________

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk tot één week voor de aanvangsdatum van de vormigsreeks.

 

Annuleren

Graag een seintje als je onverwacht verhinderd bent, zo beperk je mee de kostprijs van dit VVSG-initiatief en bied je ook aan anderen de kans om deel te nemen. Of laat je vervangen door een collega.

__________

Organisatie

Deze vorming is een organisatie van de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG vzw).

 

 

Opleidingssessies

20 apr '21
22 apr '21