Ben je aan de slag met het integreren van kwaliteitszorg in jouw werking en op zoek naar een goede aanpak? Is het soms moeilijk om gericht een aanpak te vinden om de werking vlot te laten verlopen? Heb je nood aan inspiratie rond kwaliteitscultuur? Zit je met vragen rond hoe je een breder verhaal kan implementeren bij verschillende teams? Ben je benieuwd naar de ervaringen van collega’s bij andere besturen en/wil je zelf jouw ervaring delen? Schrijf dan zeker in voor dit lerend netwerk.

Tijdens dit lerend netwerk denken we met een groep collega’s na over kwalitatief organiseren van jouw werking. Je gaat op weg om een passende kwaliteitswerking uit te tekenen samen met collega’s. Hierbinnen ligt de focus op hands-on methodieken en inspirerende uitwisseling tussen de deelnemers.

 

Waar en wanneer?

 

Covid Safe Ticket

Omwille van het hoge aantal besmettingen, zal je enkel nog kunnen deelnemen aan de vorming als je een geldig Covid Safe Ticket voorlegt (negatieve test, herstelbewijs of vaccinatiebewijs). Dit kan via de CovidSafe-app of op papier. Indien je geen geldig certificaat kan voorleggen, kan je tot één week voor de opleiding kosteloos annuleren.  
 

Deelnameprijs

Deze opleiding is gratis, en enkel toegankelijk voor VVSG-leden.

 

Info

 

__________


Inschrijven

Gelieve tijdig in te schrijven, er worden max. 25 deelnemers per groep toegelaten.

 

Annuleren

Ben je onverwacht verhinderd? Laat je vervangen door een collega.

Opleidingssessies

Geen resultaten