Auteur:

Gepubliceerd op: 20-04-2022

In aanloop naar de opendeurzondag van 15 mei organiseert Dag van de Zorg vzw – samen met de ganse sector – de Week van de Zorg rond het thema preventie. Het programma oogt aantrekkelijk door o.a. het dansen en het babbelen.

 

Danschallenge

Dag van de Zorg vzw roept op om de komende weken massaal te dansen. Kom erbij … en dans en doe mee met de danschallenge van Dag van de Zorg door samen te swingen met collega’s, familie of vrienden op het campagnelied ‘En dans’ van Clouseau. Meer info, het  demofilmpje met danscoach Joke Emmers en de mp3 zijn gratis en rechtenvrij te downloaden op www.dagvandezorg.be/endans.

Kom erbij … en gooi jullie moves tijdens Week van de Zorg op sociale media met de hashtags #preventie #komerbij #danschallenge #dagvandezorg
 

Zorgbabbels

Van maandag 9 t.e.m. vrijdag 13 mei zijn er opnieuw de Zorgbabbels. In deze online ochtendshows ontvangt gastvrouw Lisbeth Imbo meer dan 50 interessante gasten, experten, specialisten en ervaringsdeskundigen. En gaat het over een gezonde geest in een gezond lichaam, over gezond werken, gezonde omgeving, gezonde toekomst en over gezond samen leven. Met een indrukwekkende line-up.

Meer info en gratis inschrijven op www.dagvandezorg.be/zorgbabbels2022

Katrien Gordts