Auteur:

Gepubliceerd op: 20-10-2021

De nieuwe datum voor de VVSG-trefdag is bekend. Op 5 mei 2022 strijkt de tiende editie van de Trefdag neer in de stad Kortrijk. Na eerder uitstel omwille van de coronacrisis, kijken de VVSG en gaststad Kortrijk bijzonder uit naar deze hoogdag voor lokale besturen waar beleving en netwerking centraal staan.

 

Over VVSG-trefdag

Met 3000 bezoekers is de VVSG-trefdag de vaste afspraak voor geëngageerde lokale politici en medewerkers van lokale besturen. De Trefdag bouwde de voorbije 20 jaar een sterke reputatie uit en staat tweejaarlijks garant voor hoogst actuele trends uit het lokale veld, vernieuwende praktijken, gerenommeerde sprekers en een uitgelezen netwerkmoment. Voor de tiende editie in 2022 steekt de VVSG het gesmaakte recept in een nieuw kleedje. Samen met gaststad Kortrijk biedt de VVSG bezoekers een gevarieerd programma aan rond het thema 'slim verbinden.'
 

Kortrijk is gaststad

Na een open oproep aan alle steden en gemeenten, viel de keuze uiteindelijk op Kortrijk als gaststad voor de Trefdag. De stad straalt innovatie, creativiteit en ondernemerschap uit en biedt ook zo een link met het thema van deze editie 'slim verbinden'. Kortrijk Weide, het stadscentrum en het Buda-eiland vormen het perfecte decor voor deze Trefdag. Alle locaties liggen bovendien op wandelafstand van het station.
 

Meer weten over de Trefdag? Hou onze nieuwsbrief en vvsg.be in de gaten en volg #VVSGtrefdag op sociale media.

Katrien Gordts