Auteur:

Gepubliceerd op: 22-08-2023

Lokale besturen die investeren in nieuwe projecten van groene warmte, restwarmte of warmtenetten (officieel energie-efficiënte stadsverwarming) kunnen een steunaanvraag indienen bij het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap (VEKA). De 2e Vlaamse call 'groene warmte, restwarmte en energie-efficiënte stadsverwarming' van 2023 wordt geopend op 12 september en loopt nog tot en met 25 september

Bij elke nieuwe ronde worden de ontvankelijke investeringsprojecten beoordeeld en gerangschikt. Het beschikbare subsidiebedrag wordt verdeeld over de gunstig gerangschikte investeringsprojecten tot de budgettaire enveloppe opgebruikt is.

Download handleiding voor het indienen van een dossier. Alle informatie over de call vind je terug op de website van de Vlaamse Overheid

 

Infosessie

Het VEKA houdt op 5 september (09u30-11u30) een online infosessie over de call. Besproken worden onderwerpen zoals budget, timing en voorwaarden, met ruimte voor vragen.

Hoe inschrijven?

  • Mail je naam en gemeente/organisatie/bedrijf naar callwarmte@vlaanderen.be.
  • Ontvang begin september de Teams-link.
  • Blokeer de datum alvast in je agenda.

Zit je met vragen? Stuur ze uiterlijk 30 augustus naar callwarmte@vlaanderen.be zodat ze eventueel verwerkt worden in de sessie.

 

 

 

Gawein Van Daele