Auteur:

Gepubliceerd op: 07-09-2021

De 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid focust op goed in je vel zitten en psychische kwetsbaarheid beter bespreekbaar maken. Onder het motto ‘Samen Veerkrachtig’ wordt iedereen uitgenodigd om tussen 1 en 10 oktober een eigen actie te organiseren.

De Logo's bieden opnieuw een gids aan waaruit je inspiratie kan putten. Eén actie schuiven de Logo’s nu al graag naar voor: 'neem plaats op onze bank’. Denk hierbij aan babbelbanken, gevelbanken, de projecten Bankdirecteurs en Bank-contact en andere initiatieven die inzetten op sociale cohesie en het bespreekbaar maken van mentale gezondheid. Want elke ontmoeting een kans is om elkaar te leren kennen.

Sociale cohesie bereik je uiteraard niet op 10 dagen. Zie de 10-daagse dus eerder als een aftrap voor je lokale bankenproject. Surf mee op de persaandacht rond de 10-daagse en het Vlaams accent om jouw bankenproject op te starten en bekend te maken. Vraag de bankengids en/of de algemene inspiratiegids aan bij jouw Logo of neem contact op met hen voor meer informatie, ondersteuning en bruikbaar promomateriaal.

Surf vooor meer info naar www.samenveerkrachtig.be en www.vlaamselogos.be.

Veerle Cortebeeck