Auteur:

Gepubliceerd op: 01-02-2022

Heeft jouw gemeente ook het Lokaal Energie- en Klimaatpact ondertekend, maar weet je niet goed waar te beginnen bij de opmaak van een Lokaal Warmteplan? Of heb je wel eens gehoord van de lokale duurzame warmtetransitie, warmtezoneringsplannen, warmtenetten en warmtepompen, maar je weet nog niet goed wat die dingen voor jouw gemeente kunnen betekenen? Dan is de VVSG Inspiratiedag Warmte op dinsdag 29 maart 2022 (9u30 tot 16u) in Brussel dé ideale gelegenheid om je helemaal klaar te stomen om lokaal met duurzame warmte (én koeling) aan de slag te gaan 

 

Speciaal voor deze gelegenheid verzamelt de Vlaamse duurzame warmtewereld in Brussel; VEKA, gespecialiseerde studiebureaus, Warmtenetwerk Vlaanderen, Fluvius, Warmtepomp Platform, energiecoöperaties, ervaren steden, gemeenten, intercommunales en provinciebesturen, en uiteraard de mensen van het VVSG Netwerk Klimaat. Ze staan allemaal klaar om al jouw vragen te beantwoorden en ervaringen uit te wisselen! 

We lanceren bovendien de VVSG Inspiratiekaart Warmtezonering en het ondersteuningsaanbod voor lokale besturen vanuit het Netwerk Klimaat, als de Warmtegids van VEKA en VVSG!  

 

We bieden een ruim aanbod van in totaal 20 workshops en praktijkentafels aan. Tijdens het warme onthaal en de heerlijke lunch kan je gaan shoppen in de uitgebreide infostandenmarkt, waarop je kan kennismaken met het aanbod van de Vlaamse warmtesector. Wacht niet te lang om je in te schrijven, want de plaatsen zijn beperkt! Afsluiten doen we met een boeiend paneldebat gevolgd door een netwerkdrink.  

 

Alle details over het uitgebreide programma en de inschrijvingsmodule vind je terug op op onze pagina Inspiratiedag Warmte 

 

Met al je vragen kan je terecht bij Gawein Van Daele van het VVSG Netwerk Klimaat: 
gawein.vandaele@vvsg.be of netwerk.klimaat@vvsg.be  

 

Ben je actief op LinkeIn? Zet je dan zeker even op aanwezig in het LinkedIn-event

Heel graag tot dan!   

Gawein Van Daele