Auteur:

Gepubliceerd op: 26-10-2023

Wil jij binnenkort ook over Hoppin of een Hoppinpunt in jouw stad of gemeente communiceren? Op basis van de eerste lokale Hoppincampagnes werd door het Departement Mobiliteit en Openbare Werken een communicatietoolbox uitgewerkt met heel wat aanpasbaar materiaal zoals affiches, flyers, social posts en een two-pager. Deze materialen kunnen worden aangepast op maat van de lokale situatie in jouw gemeente.

Daarnaast vind je in de toolbox ook algemeen communicatiemateriaal zoals de Hoppin beeldenbank, een werfdoek, eventmateriaal en een algemene Hoppin flyer. Ook de Hoppin iconen, visuals en logo’s vind je hier. Ga je liever zelf aan de slag met de losse elementen? Bekijk dan zeker even de laatste versie van de huisstijlgids.

Ga aan de slag met de materialen! In de leeswijzer van de communicatietoolbox kom je te weten hoe je stap voor stap zelf de materialen kan bewerken, alsook verschillende voorbeelden.

Bij vragen en opmerkingen kan je terecht bij de communicatiedienst van Departement Mobiliteit en Openbare Werken: communicatiebasisbereikbaarheid@mow.vlaanderen.be

Ook de medewerkes van het Gemeentelijk Ondersteuningsplatform Vervoerregiowerking geven je graag een extra woordje uitleg.

Michiel Apers