Auteur:

Gepubliceerd op: 18-09-2023

Smart City Expo World Congress Barcelona 2023

Het Smart City Expo World Congress in Barcelona staat voor de deur en we willen graag weten of jouw lokaal bestuur dit jaar ook aanwezig zal zijn.

Dit jaarlijks wereldwijd evenement biedt een unieke kans om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stedelijke innovatie, digitalisering en smart cities. Je krijgt er de mogelijkheid om waardevolle contacten te leggen met collega's van over de hele wereld en kennis te delen over de toekomst van slimme steden en gemeenten.

Belgisch paviljoen

Een bijzondere highlight dit jaar is het extra inhoudelijk programma dat wordt uitgewerkt op het Belgisch paviljoen. Je kan er boeiende pitches, panelgesprekken en presentaties bijwonen, gebracht door diverse stakeholders. Ook Vlaamse lokale besturen krijgen de gelegenheid om hun eigen smart city projecten te presenteren en een internationaal publiek te inspireren.

Oproep deelname lokale besturen

Het Kenniscentrum Vlaamse Steden en de VVSG zijn momenteel bezig met het in kaart brengen van lokale besturen die zullen deelnemen aan het Smart City Expo World Congress. Daarnaast zijn we op zoek naar lokale besturen die geïnteresseerd zijn om op het Belgisch paviljoen hun eigen smart city project toe te lichten of deel te nemen aan een panelgesprek.

Bevraging

Gelieve de enquête in te vullen als je van plan bent om deel te nemen aan het Smart City Expo World Congress zodat we je kunnen informeren over het programma en contact kunnen opnemen indien je zelf een bijdrage wil leveren. 
 

Meer en sterker ondernemerschap in innovatieve steden en gemeenten: daar gaan we voor!
De VVSG en VLAIO bundelen de krachten in het project Overlegtafels Economie & Smart Cities.
Je leest er meer over op www.vlaio.be/lokalebesturen #sterkondernemen

Dorothee De Ganck