Auteur:

Gepubliceerd op: 30-08-2022

Heb je als bestuur nog geen ervaring met Erasmus+ en heb je een idee voor een grensoverschrijdend project rond opleiding? Dan is dit misschien je kans.

Er is een oproep verschenen voor kleinschalige projecten inzake Erasmus+. De subsidiebedragen zijn misschien lager, maar de looptijd is korter en de administratieve vereisten lichter. Elke publieke of particuliere organisatie kan hier aan deelnemen. De domeinen waarbinnen het project moet dienen zijn zeer breed: volwasseneneducatie, beroepsonderwijs en -opleiding en schoolonderwijs. De deadline voor indiening is 4 oktober. Meer informatie vind je op de webstek van VLEVA.

Epos helpt je graag verder bij het invullen van het aanvraagformulier en organiseert daarom een online schrijfsessie op dinsdag 13 september 2022 tussen 14 en 16 uur. Schrijf je in ten laatste op 11 september 2022 via het online inschrijvingsformulier. Na inschrijving ontvang je de link voor de online sessie. Indien je niet kan deelnemen, kan je de opname van deze sessie naderhand bekijken (terug te vinden in de Bibliotheek op de Epos website).

Kris Versaen