Auteur:

Gepubliceerd op: 27-03-2024

Wist je dat meer dan de helft van de Vlaamse steden en gemeenten al actief bezig zijn met circulaire economie? Een geweldige prestatie die getuigt van inzet voor duurzaamheid en innovatie.

Bij VVSG hebben we deze positieve ontwikkeling deze legislatuur opgemerkt. We merkten ook op dat er nood is aan verdere ondersteuning en kennisdeling om nog meer impact te generen. Daarom zijn we momenteel volop bezig met het ontwikkelen van diverse elementen zoals praktische fiches, brochures en dergelijke. Daarnaast willen we ook graag met jou in gesprek gaan.

Daarom nodigen we je uit om deel te nemen aan onze inspirerende evenementen:

  1. Opleiding Communicty of Practice Lokaal Circulair Beleid: Leer van andere gemeenten en deel jullie ervaringen tijdens deze praktische opleiding. Samen bouwen we aan een circulaire toekomst. 

  2. Infosessie Circulair (Ver)bouwen: Ontdek hoe je duurzaam kunt (ver)bouwen,welke circulaire oplossingen er zijn en op welke ondersteuning je kan rekenen. Laat je inspireren en krijg praktische tips. 

  3. Diverse Sessies tijdens de Klimaatdag: Tijdens de Klimaatdag delen experts hun kennis over circulaire mogelijkheden. Laat je informeren en ga met nieuwe ideeën terug naar je gemeente.

Heb je vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met Elke de Taeye. En vergeet niet om regelmatig onze website in de gaten te houden voor updates en nieuws over circulaire initiatieven.

Elke de Taeye