Auteur:

Gepubliceerd op: 09-11-2022

De dag van de zorg is een jaarlijks hoogtepunt voor de zorgsector. Het thema is deze keer “werken in zorg en welzijn”. Geen onderwerp dat actueler is binnen de zorg- en welzijnssector. Op zondag 19 maart ’23 sluit men de campagneweek af. De organisatie geeft dit jaar extra aandacht voor de kleine en middelgrote zorgorganisaties, zoals zorgaanbieders uit lokale besturen. Men wil met de campagne focussen op jongeren in het secundair onderwijs; het zijn deze leerlingen die voor een verhoogde instroom kunnen zorgen naar de sector in de toekomst. 

Lokale besturen die nu inschrijven voor de Dag van de Zorg 2023 (19/3/2023) kunnen via de VVSG genieten van een korting van 15% op de deelnameprijs.

Wie interesse heeft, kan vrijblijvend deelnemen aan de startersdag op 17/11/2022 in Gent. Je kan ideeën en inspiratie opdoen dankzij boeiende getuigenissen van deelnemers. Je krijgt er heel wat praktische tips over een geslaagde dag van de zorg. Wel op voorhand inschrijven. Er zijn al meer dan 150 deelnemende zorgorganisaties, waarvan meer dan 30 uit de publieke sector. 

Joke Vandewalle