Onze 2de editie van de Woondag is hybride. De Covid-19 pandemie is nog niet helemaal voorbij. Om je veilig een veelheid aan diverse sessies over tal van boeiende onderwerpen in het woonbeleid aan te bieden, spreiden we de VVSG Woondag 2021 over twee dagen. 

Op maandag 25 oktober bieden we 17 digitale sessies aan.  Ze geven inspiratie en informatie. Ze betrekken je als deelnemer bij alle facetten van het  woonbeleid, gaande van betaalbaar en sociaal wonen, nieuwe woonvormen, de bouwshift en de renovatie-uitdaging tot dak- en thuisloosheid en regionaal woonbeleid. Tussendoor is er in onze digitale ‘Foyerbabbels’ ruimte om na te praten. 

Op dinsdag 26 oktober kan je deelnemen aan verschillende werkbezoeken in Gent. We focussen op de renovatiegolf in het woningbestand, op betaalbare woonprojecten en op brede stadsontwikkelingsverhalen. Als extraatje laten we ’s middags de Vlaamse Bouwmeester en de Gentse Stadsbouwmeester in gesprek gaan. Uitvalsbasis voor deze praktijkbezoeken is Muziekcentrum de Bijloke.
 

Programma

Het volledige programma kan je hier ontdekken.
De sessies van de digitale Woondag op 25/10 zullen doorgaan in een Microsoft Teams-omgeving. De linken hiervoor ontvang je enkele dagen voor de start van de Woondag.

 

Voor wie?

De VVSG-Woondag is toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in het thema 'wonen'.

 

Inschrijven 

Inschrijven kan via de link onderaan deze pagina.

 

Prijs

VVSG-leden betalen 100 euro per dag. Neem je zowel deel aan de digitale dag als aan de werkbezoeken dan betaal je slechts 175 euro.
Sociale organisaties betalen 140 euro per dag en 280 euro voor een combiticket.
Commerciële organisaties betalen 200 euro per dag en 400 euro voor een combiticket.
 

Annuleren

Annuleren kan tot een week voor de start van het evenement. Je kan je inschrijving zelf aanpassen via een link in je registratiemail of contact opnemen met VVSG. 

 

Info

 

 

Opleidingssessies

25 okt '21
26 okt '21