Op donderdag 7 oktober organiseert Fietsberaad Vlaanderen en Stad & Architectuur de studiedag “Ontwerp ruimte voor de fiets!” 

Ontwerpkwaliteit: sleutel voor succes
Inspirerende fietsinfrastructuur spoort aan tot een zachte herovering van de stad. Ze biedt kansen voor de opwaardering en beleving van de stedelijke ruimte. Word je graag geïnspireerd omtrent ontwerpen op maat van de fiets? Schrijf je dan zeker en vast in voor deze studiedag. 

Wat mag je verwachten?
We geven inspiratie om projecten integraal te ontwerpen met meer fietskwaliteit én belevingswaarde voor actieve weggebruikers. Want veel infrastructuur voor verplaatsingen wordt overwegend functioneel aangelegd. Een betere belevingswaarde doet nog meer mensen fietsen. En zo is er weer een grotere belevingswaarde van de stads- en dorpskern als geheel.

We tonen kwaliteitsvolle projecten uit binnen-en buitenland en voeren gesprekken over hoe projecten tot stand kwamen. Handig om te weten welke valkuilen je best vermijdt om het beter te doen. Laat je inspireren tijdens onze studiedag op 7 oktober in Leuven. Met Helle Soholt (Gehl Architects, keynote), Laurent Ney, Filip Watteeuw, Erik Wieërs, Lieselotte Gevens en vele anderen. Bekijk hier het volledige programma.

 

Waar en wanneer

Donderdag 7 oktober van 9 uur tot 17 uur in 30CC/Minnepoort, Dirk Boutslaan 62 in Leuven.

 

Inschrijven

Inschrijven kan via de link onderaan de pagina.

Nog nooit deelgenomen aan een evenement van VVSG? Maak dan eerst je profiel aan. Je ontvangt na deelname een factuur.

 

Deelnameprijs 

  • 95 euro voor VVSG-leden, leden van Stad & Architectuur, alle overheden en socio-culturele organisaties
  • 175 euro voor alle andere

 
Info 

 

Organisatie

Fietsberaad Vlaanderen i.s.m. Stad en Architectuur vzw 

Met steun van B2BikeVélonet en Vandersanden Group en met medewerking van de Deense Ambassade

Opleidingssessies

07 okt '21