Voor allle actuele info

Bezoek: netwerkthuiszorg.be => rubriek ROP´s: aanmelden met jouw login.

Vragen of problemen met inloggen op het Netwerk Thuiszorg? Contacteer ons gerust: netwerkthuiszorg@vvsg.be

 

Wat mag je verwachten?

De ondersteuningspunten voor diensthoofden thuiszorg zijn een onmisbaar netwerk- en uitwisselingsmoment voor de diensthoofden van de publieke thuiszorg. Tijdens deze voormiddag krijg je kort een overzicht van de regelgeving en actualiteit omtrent de brede thuiszorgsector (diensten gezinszorg en aanvullende thuiszorg, poetsdiensten, lokale dienstencentra, en andere thuiszorginitiatieven) en gaan we dieper in op inhoudelijke thema’s. Tijdens de middag krijg je de kans om collega's te ontmoeten, ervaringen te delen en zo nieuwe inzichten te verwerven. De agenda wordt opgemaakt op basis van actuele ontwikkelingen in de thuiszorg en concrete vragen, knelpunten, ervaringen vanuit de deelnemers. ondersteuningspunten zijn een onmisbaar netwerk- en uitwisselingsmoment voor de diensthoofden binnen de publieke thuiszorg. Tijdens elke sessie krijg je kort een overzicht van de regelgeving en actualiteit omtrent de brede thuiszorgsector (diensten gezinszorg en aanvullende thuiszorg, logistieke diensten, lokale dienstencentra, en andere thuiszorginitiatieven) en gaan we dieper in op inhoudelijke thema’s. Ook krijg je de kans om collega's te ontmoeten, ervaringen te delen en zo nieuwe inzichten te verwerven. De agenda wordt opgemaakt op basis van actuele ontwikkelingen in de thuiszorg en concrete vragen, knelpunten, ervaringen van de deelnemers. 

 

Doelgroep

verantwoordelijken van de thuiszorgdienst

 

Deelnameprijs

  • VVSG-leden deelname is gratis dankzij de middelen uit het VIA4-akkoord publieke sector.
  • Deze opleiding wordt exclusief voor VVSG-leden georganiseerd.

 

Wanneer

  • Mechelen: Dinsdag 11 mei digitaal via MS Teams en 23 november, telkens van 9.30 uur tot 13.00 uur in De Nekker te Mechelen.
  • Gent: Dinsdag 11 mei digitaal via MS Teams en 23 november, telkens van 9.30 uur tot 13.00 uur in Europahotel te Gent.

 

Info

  • Praktisch | Cindy De Sutter, verantwoordelijke voor de organisatie van vorming en evenementen - cindy.desutter@vvsg.be, 02 211 55 60

 

Preventiemaatregelen COVID-19

Bekijk hier onze maatregelen ter preventie van het coronavirus.

 

__________

 

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk tot één week voor de aanvangsdatum van de vormigsreeks.

 

Annuleren

Graag een seintje als je onverwacht verhinderd bent, zo beperk je mee de kostprijs van dit VVSG-initiatief en bied je ook aan anderen de kans om deel te nemen. Of laat je vervangen door een collega.

__________

 

Organisatie

Deze vorming is een organisatie van de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG vzw).

 

 

Opleidingssessies

Geen resultaten