Netwerklabo: Vraagstuk 4: Zit er een netwerkmanager in de zaal?

 

Heel wat lokale besturen worstelen met gelijksoortige uitdagingen in de uitrol en uitbouw van hun lokaal sociaal beleid. In Netwerklabo stellen we telkens één van die netwerk- en samenwerkingsvraagstuk centraal. 
In een mix tussen theorie, uitwisseling en oefenmomenten in de eigen praktijk, bouwen we samen aan oplossingen.


Het Netwerklabo is een initiatief van De Netwerkacademie: een veelzijdig vormingsaanbod voor professionals die bezig zijn (netwerk)samenwerking en regie.

 

Voor wie

Het netwerklabo staat open voor alle medewerkers van lokale besturen die met netwerk-, regie- en samenwerkingsvraagstukken wordt geconfronteerd. De rijkdom van het labo zit in de uitwisseling tussen de deelnemers.

 

Wat mag je verwachten?

Het Netwerklabo is een werkplek bij uitstek. De focus ligt op het samen doen; we leren van én met elkaar. 
Ieder labo is opgebouwd rond één centraal vraagstuk. We pikten deze stuk voor stuk op tijdens begeleiding in de praktijk.
Een voorbereidende doe-opdracht: we reiken deelnemers voor de start van het labo beknopt en boeiend didactisch materiaal aan over het centrale vraagstuk. 
Een intensief en interactief contactmoment: we inventariseren uitdagingen en inzichten, definiëren de job to be done en bouwen samen aan concrete oplossingen.
Een digitaal terugkommoment: de deelnemers gaan met één van de oplossing aan de slag in hun eigen praktijk. Om die hands-on inzichten te capteren en de geteste oplossingen te verfijnen, voorzien we een kort digitaal terugkommoment.

 

Waar en wanneer

Dinsdag 29 november 2022 - GEANNULEERD
van 9.30 tot 16.30 uur, onthaal om 9 uur
VVSG, huis Madou, Bischoffsheimlaan 1-8, 1000 Brussel

 

Prijs

Dit netwerklabo is alleen toegankelijk voor leden van de VVSG en is gratis. Inschrijven is wel verplicht.
Indien je dus niet annuleert dan rekenen we een no show fee aan van 20€ per persoon

 

Info

  • inhoudelijk: Werner De Wael, stafmedewerker lokaal sociaal beleid, regie & organisatienetwerken werner.dewael@vvsg.be Tel 02 211 55 00 • GSM 0471 87 48 02 
  • praktisch: Gudrun Hellinckx, VVSG Kennsideling gudrun.hellinckx@vvsg.be Tel 02 211 55 57

Heb je specifieke noden of wensen waarmee we rekening moeten houden? We horen het graag.

 

Opleidingssessies

29 nov '22