Kern van zo’n leernetwerk is ervaringsuitwisseling tussen een vaste groep van collega-directeurs. Als deelnemer geef je samen met je collega’s vorm aan het leernetwerk en breng je zelf onderwerpen en vragen op tafel. Team ouderenzorg is aanwezig als facilitator om alles in goede banen te leiden. Let wel, dit is aanvullend op de directeursbabbels. Indien er nieuwe wetgeving, informatie,… voor de volledige sector van toepassing is, worden nog steeds ad-hoc de themababbels georganiseerd.

 

Wil je graag ervaringen horen van collega-directeurs? Heb je goede praktijken en tips om collega’s te inspireren? Ga je graag in dialoog over de uitdagingen waar je elke dag voor staat? Schrijf je dan zeker in.

 

Waar en wanneer

De sessie wordt op 2 locaties georganiseerd. Je schrijft je in voor de locatie van jouw voorkeur.

 

Covid Safe Ticket

Omwille van het hoge aantal besmettingen, zal je enkel nog kunnen deelnemen aan de vorming als je een geldig Covid Safe Ticket voorlegt (negatieve test, herstelbewijs of vaccinatiebewijs). Dit kan via de CovidSafe-app of op papier. 

 

Deelnameprijs

  • Deelname is gratis voor VVSG-leden dankzij de middelen uit het VIA4-akkoord publieke sector.
  • Exclusief voor VVSG-leden

 

Info

  • inhoudelijk: Hanne Neyts, VVSG-stafmedewerker, hanne.neyts@vvsg.be, tel. 02 211 55 42

  • praktisch: Cindy De Sutter, verantwoordelijke voor de organisatie van vorming en evenementen, cindy.desutter@vvsg.be, tel. 02 211 55 60

      ​

__________

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk tot één week voor de start van de sessie

 

Annuleren

Graag een seintje als je onverwacht verhinderd bent, zo beperk je mee de kostprijs van dit VVSG-initiatief en bied je ook aan anderen de kans om deel te nemen. Of laat je vervangen door een collega.

__________

 

Organisatie

Een organisatie van de VVSG met de steun van de Vlaamse overheid in samenwerking met de Vlaamse Ouderenraad en VUB.   

Opleidingssessies

02 dec '21