De kern van zo’n lerend netwerk is ervaringsuitwisseling tussen een vaste groep van collega-directeurs. Als deelnemer geef je samen met je collega’s vorm aan het lerend netwerk en breng je zelf onderwerpen en vragen op tafel. Team ouderenzorg is aanwezig als facilitator om alles in goede banen te leiden. Let wel, dit is aanvullend op de directeursbabbels. Indien er nieuwe wetgeving, informatie,… voor de volledige sector van toepassing is, worden nog steeds ad-hoc de themababbels georganiseerd.

 

Wil je graag ervaringen horen van collega-directeurs? Heb je goede praktijken en tips om collega’s te inspireren? Ga je graag in dialoog over de uitdagingen waar je elke dag voor staat? Schrijf je dan zeker in.

 

Waar en wanneer

De sessie wordt op 2 locaties georganiseerd. Je schrijft je in voor de locatie van jouw voorkeur.

  • Dinsdag 21 juni (WZC Egmont Zottegem) en Dinsdag 25 oktober (locatie nog te bevestigen). Telkens van 9.30 tot 13.30 uur met broodjeslunch.
  • Vrijdag 8 juli (WZC Roosendaelveld Mechelen) en Dinsdag 25 oktober (Park Inn by Radisson Leuven). Telkens van 9.30 tot 13.30 uur met broodjeslunch.

 

Deelnameprijs

  • Deelname is gratis voor VVSG-leden dankzij de middelen uit het VIA4-akkoord publieke sector.
  • Exclusief voor VVSG-leden

 

Info

  • inhoudelijk: Hanne Neyts, VVSG-stafmedewerker, hanne.neyts@vvsg.be, tel. 02 211 55 42

  • praktisch: Cindy De Sutter, verantwoordelijke voor de organisatie van vorming en evenementen, cindy.desutter@vvsg.be, tel. 02 211 55 60

      ​

__________

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk via onderstaande link.

 

Annuleren

Graag een seintje als je onverwacht verhinderd bent, zo beperk je mee de kostprijs van dit VVSG-initiatief en bied je ook aan anderen de kans om deel te nemen. Of laat je vervangen door een collega.

__________

 

Organisatie

Een organisatie van de VVSG met steun van de VIA 4 middelen.   

Opleidingssessies

21 jun '22
08 jul '22