Eindelijk is het zover! De klimaatdag is terug, en hoe!

De Klimaatdag is al enkele jaren hét inspiratie - en netwerkevenement van de VVSG voor iedereen die op lokaal niveau betrokken is bij beleid rond klimaat in de brede zin: energie, adaptatie, ruimtegebruik en wonen, duurzame mobiliteit, en zo veel meer! Een volledige onderdompeling in het KLIMAAT-bad.

We verwelkomen weer met plezier alle medewerkers en mandatarissen van alle lokale besturen en andere klimaat-georiënteerde organisaties op donderdag 13 oktober 2022 vanaf 9u30 in het BMCC in Brugge.

Tijdens de Klimaatdag bieden wij een informatief programma aan met interessante praktijken, inspirerende keynotes, info sessies, workshops en werkbezoeken

Voor deze editie zal het programma aanleunen bij het werkprogramma van het VVSG Netwerk Klimaat en inhoudelijk gekoppeld zijn aan het Lokaal Energie- en Klimaatpact (LEKP).​

Het volledige programma kan je hier vinden.

Naast ons rijk gevuld programma is er ook doorlopend een standenmarkt in de beurshal, waar je tijdens het nuttigen van de lunch of een hapje en een drankje als afsluiter, kennis kan maken met tal van organisaties, bedrijven en partners van het Netwerk Klimaat.

We verwelkomen jullie graag op donderdag 13 oktober in het BMCC in Brugge!


De Klimaatdag 2022 wordt mee mogelijk gemaakt door onze partners:

Opleidingssessies

13 okt '22