Taalbeleid is een belangrijke hefboom om een inclusief personeelsbeleid te voeren. Met behulp van een intern taalbeleid kan je taaldrempels voor anderstalige medewerkers wegwerken en extra oefenkansen Nederlands op de werkvloer stimuleren.

Wil je het taalbeleid binnen je lokaal bestuur graag versterken? Wil je werk maken van laagdrempelig communiceren en taalcoaching op de werkvloer op de beleidsagenda zetten? Heb je tips nodig om goede taalcoaches te werven en hen optimaal te begeleiden? Schrijf je dan zeker in voor deze interactieve workshop!
 

Lesgever

Ad Geudens heeft ruim 20 jaar ervaring als leerkracht Nederlands. Sinds 2016 geeft hij communicatie- en innovatieadvies en opleidingen aan ondernemingen, scholen en overheden. Hij is oprichter en directeur van Parlangi, een coöperatie met sociaal oogmerk die taalleerders en moedertaalsprekende senioren met elkaar verbindt. (www.parlangi.com)

 

Waar en wanneer

We bieden deze vorming in het voorjaar 1 keer fysiek aan. 

  • Dinsdag 17 mei van 9 uur tot 16u30 - Vergadercentrum De Stroming Antwerpen


*Covid Safe Ticket
Omwille van het hoge aantal besmettingen, zal je enkel nog kunnen deelnemen aan de vorming als je een geldig Covid Safe Ticket voorlegt (negatieve test, herstelbewijs of vaccinatiebewijs). 
Dit kan via de CovidSafe-app of op papier. Indien je geen geldig certificaat kan voorleggen, kan je tot één week voor de opleiding kosteloos annuleren.  

 

Doelgroep

Leidinggevenden, HR-medewerkers, medewerkers werkzaam rond diversiteit en gelijke kansen, integratieambtenaren, …

 

Deelnameprijs

€45 voor VVSG-leden

 

Info

 

Organisatie


Acod LRB
ACV - openbare diensten
Diverscity
VSOA LRB
VVSG

 

__________

 

Betalen

Je betaalt na ontvangst van factuur.

 

Annuleren

Kosteloos annuleren is mogelijk tot één week voor de aanvangsdatum van de vormig.
Daarna rekenen we de volledige deelnameprijs aan.
Ben je onverwacht verhinderd of is het te laat om te annuleren? Laat je vervangen door een collega.

 

Opleidingssessies

Geen resultaten