Het doel van deze vorming is leren hoe je meer veerkracht en weerbaarheid kunt ontwikkelen om op die manier de kans op burn-out te verminderen. In dit webinar houden we ook rekening met de mogelijke gevolgen van de Corona-crisis.

Wie bij een lokaal bestuur werkt, doet dat vanuit een grote maatschappelijke betrokkenheid. Zo'n medewerkers gaan vol vuur aan het werk. Helaas soms tot op het punt dat ze opgebrand of uitgeblust zijn. 

In deze interactieve vorming leer je hoe je meer veerkracht en weerbaarheid kan ontwikkelen om op die manier de kans op burn-out te verminderen. Je wordt je bewust van je persoonlijke energiehuishouding, van het belang van veerkracht voor de uitoefening van de job en van de waarde van een optimale balans tussen werk en privé. 
We werken met concrete, stress-reducerende technieken en focussen op de vraag 'wat kan je zelf doen?'.  Na deze vorming ben je beter gewapend tegen stress en burn-out.

De opleiding 'Burn-out zelfzorg' neemt een volledige dag in beslag. Deze online opleiding is in de mate van het mogelijke ingekort en biedt heel wat mogelijkheden tot interactie. We werken in 2 blokken: 9u30 – 12u30 (met 15' pauze) en 13u30 – 15u30 (met 15' pauze).
 

Doelgroep

Medewerkers uit lokale besturen die stressbestendig willen zijn en hun veerkracht willen verhogen.

 

Deelnameprijs

€ 30 (VVSG-leden)

 

Inschrijven

Inschrijven kan via de link onderaan deze pagina.
Enkele dagen voor de start van de vorming ontvang je de nodige info en link (zoom of whereby) om te kunnen deelnemen aan deze opleiding.
 

Info

 

Organisatie


Acod LRB
ACV - openbare diensten
Diverscity
VSOA LRB
VVSG

 

__________

 

Betalen

Je betaalt na ontvangst van factuur.

 

Annuleren

Kosteloos annuleren is mogelijk tot één week voor de aanvangsdatum van de vormig.
Daarna rekenen we de volledige deelnameprijs aan.
Ben je onverwacht verhinderd of is het te laat om te annuleren? Laat je vervangen door een collega.

 

__________

Opleidingssessies

04 jun '20
09 jun '20