Gepubliceerd op: 15-03-2022

Heb je al gehoord van de lokale vrijetijdsmonitor? Deze monitor ondersteunt de steden en gemeenten met een rijk overzicht van vrijetijdsgegevens. Dat helpt jouw gemeente om het eigen vrijetijdsbeleid te onderbouwen. Weet je welke gegevens je zoal uit de monitor kunt halen? De vrijetijdsmonitor vroeg het al aan onze ministers en schepenen van vrije tijd.

 

Net als in 2018 doet Vlaanderen opnieuw een beroep op jou

Jouw inspanningen zijn cruciaal om een correct en volledig beeld over het lokale vrijetijdsgebeuren te krijgen. Dankzij jouw hulp kunnen we de dataset over het lokale vrijetijdsbeleid verder voeden en verrijken. Vanaf 15 maart kan je aan de slag. We stellen je enkele vragen over het werkingsjaar 2021 en we vragen je om de cijfers over het vrijetijdsgebeuren in je gemeente te registreren via een online registratietool. Doe je mee? Naar de registratietool!

 

Aan de slag

De toegang tot de registratietool loopt via het gebruikersbeheer van de Vlaamse overheid. Dit betekent dat je gebruiksrechten nodig hebt om te kunnen inloggen. In de handleiding vind je meer uitleg over hoe je kunt inloggen en hoe je de data kunt registreren via de tool. We maakten ook een instructievideo om u wegwijs te maken. 

 

Vragen

Contacteer een medewerker van de lokale vrijetijdsmonitor via het telefoonnummer 02 553 42 26 of via vrijetijdsmonitor@vlaanderen.be

Alvast bedankt voor jouw medewerking!