Auteur:

Gepubliceerd op: 26-05-2021

Op 7 juni nadert onze Ronde van Vlaanderen haar einde met een laatste virtuele stop in de provincie Limburg. We geven je graag een vooruitblik op het programma.

 

Op maandagavond 7 juni is Sint-Truiden onze gaststad voor een openingssessie die je van thuis kunt volgen. Fatma Taspinar ontvangt enkele Limburgse burgemeesters en praat met hen over de regiovorming en een samenleving post-corona.

 

Na afloop gaan we met jou in gesprek over deze thema’s en een aantal actuele dossiers in drie online groepen. We vernemen graag van jou hoe we onze rol als belangenbehartiger en kennisdeler hierin nog kunnen versterken.

 

Op dinsdag 8 en donderdag 10 juni inspireren we je met tal van relevante kennissessies. Op het programma: de bouwshift, cyberveiligheid, vrije tijd na corona, raadslid in digitale tijden, inburgering en activering, en tal van andere thema’s. Ontdek hier onze programmafolder.

 

Hét moment om te netwerken met andere leden, partners en de VVSG houden we op woensdagavond 9 juni.

 

De plaatsten zijn beperkt

 

Zowel na de openingssessies als tijdens de kennissessies en het netwerkmoment gaan we graag met onze leden in gesprek. Daarom zijn de plaatsen beperkt. Sommige sessies zijn bijna volzet, dus wacht niet te lang om jouw plaats te reserveren.

 

Voor wie is de VVSG Ronde?

 

De Ronde Van Vlaanderen is toegankelijk voor mandatarissen en medewerkers van VVSG-leden.

Deelnemen aan de Ronde van Vlaanderen kost 50 euro per persoon.

Katrien Gordts