Auteur:

Gepubliceerd op: 21-04-2021

De VVSG Ronde van Vlaanderen komt dichterbij! Op 3 mei geven we de aftrap in de provincie West-Vlaanderen. Op maandagavond vormt Kortrijk Weide het schitterende decor voor een openingssessie die je van thuis kunt volgen. Gastvrouw Fatma Taspinar gaat in gesprek over de regiovorming met burgemeesters Christof Dejaegher (Poperinge) en Bart Tommelein (Oostende). Voor een open gesprek over de impact van corona en een samenleving post-corona schuiven burgemeesters Ruth Vandenberghe (Kortrijk) en Steve Vandenberghe (Bredene) aan tafel.

Na afloop gaan we met jou in gesprek over deze thema’s en enkele actuele dossiers in drie online groepen. We vernemen graag van jou hoe we onze rol als belangenbehartiger en kennisdeler hierin nog kunnen versterken.
 

Op dinsdag en donderdag inspireren we je met tal van relevante kennissessies. Op het programma: sterk fietsbeleid, de bouwshift, vrije tijd en zorg na corona, inburgering en activering, en tal van andere thema’s. Ontdek hier onze programmafolder.

Hét moment om te netwerken met andere leden, partners en de VVSG houden we op woensdagavond.
 

De plaatsten zijn beperkt

Zowel na de openingssessies als tijdens de kennissessies en het netwerkmoment gaan we graag met onze leden in gesprek. Daarom zijn de plaatsen beperkt. In de provincie West-Vlaanderen zijn een aantal sessies volzet, bij andere zijn het de laatste plaatsen. Wacht niet te lang om jouw plaats te reserveren.

 

De VVSG Ronde in jouw provincie

Bekijk hieronder het programma in alle provincies.

 

Voor wie is de VVSG Ronde?

De Ronde Van Vlaanderen is toegankelijk voor mandatarissen en medewerkers van VVSG-leden.
Deelnemen aan de Ronde van Vlaanderen kost 50 euro per persoon.
 

Partners

De VVSG Ronde wordt mee mogelijk gemaakt dankzij de samenwerking met acht partners die elk ook een inhoudelijke bijdrage doen: ABB, Belfius, Elia, Ethias, Fluvius, Matexi, Proximus, Rasschaert advocaten en Uitgeverij Politeia.

 

Ontdek het programma of schrijf meteen in.

 

Liesbet Belmans