Auteur:

Gepubliceerd op: 05-05-2021

De VVSG Ronde van Vlaanderen is gestart. Deze week was het de beurt aan West-Vlaanderen waar zo'n 300 deelnemers online sessies volgen en met elkaar en de VVSG in gesprek gaan. Op 17 mei landen we virtueel in de provincie Oost-Vlaanderen. We geven je graag een vooruitblik op het programma.

Op maandagavond 17 mei is Haaltert onze gastgemeente voor een openingssessie die je van thuis kunt volgen. Fatma Taspinar gaat er in gesprek over de regiovorming met burgemeesters Elsie Sierens (Destelbergen) en André Van de Vyver (Zwijndrecht). Voor een open gesprek over de impact van corona en een samenleving post-corona schuiven burgemeesters Jenne De Potter (Zottegem) en Veerle Bayens (Haaltert) aan tafel.

Na afloop gaan we met jou in gesprek over deze thema’s en enkele actuele dossiers in drie online groepen. We vernemen graag van jou hoe we onze rol als belangenbehartiger en kennisdeler hierin nog kunnen versterken.

Op dinsdag 18 en donderdag 20 mei inspireren we je met tal van relevante kennissessies. Op het programma: de bouwshift, cyberveiligheid, vrije tijd na corona, raadslid in digitale tijden, inburgering en activering, en tal van andere thema’s. Ontdek hier onze programmafolder.

Hét moment om te netwerken met andere leden, partners en de VVSG houden we op woensdagavond 19 mei.
 

De plaatsten zijn beperkt

Zowel na de openingssessies als tijdens de kennissessies en het netwerkmoment gaan we graag met onze leden in gesprek. Daarom zijn de plaatsen beperkt. Sommige sessies zijn bijna volzet, dus wacht niet te lang om jouw plaats te reserveren.
 

De VVSG Ronde in jouw provincie

Bekijk hieronder het programma in alle provincies.

 

Voor wie is de VVSG Ronde?

De Ronde Van Vlaanderen is toegankelijk voor mandatarissen en medewerkers van VVSG-leden.

Deelnemen aan de Ronde van Vlaanderen kost 50 euro per persoon.

 

Partners

De VVSG Ronde wordt mee mogelijk gemaakt dankzij de samenwerking met acht partners die elk ook een inhoudelijke bijdrage doen: ABB, Belfius, Elia, Ethias, Fluvius, Matexi, Proximus, Rasschaert advocaten en Uitgeverij Politeia.

Ontdek het programma of schrijf meteen in.

Katrien Gordts