Auteur:

Gepubliceerd op: 27-05-2020

Uitnodiging Steungroepen ‘wonen en leven’

Het wonen en leven in woonzorgcentra staat onder druk vandaag. Anderzijds duiken er ook nieuwe en ongeziene kansen op. Hoe vinden we nu het juiste evenwicht en blijven we de essentie vasthouden?

Daarvoor werden steungroepen in het leven geroepen. De steungroepen zijn een project van woonleefwijzer.be, een samenwerkingsverband tussen VVSG, Zorgnet Icuro en Vlozo, gedragen door een projectsubsidie van de Koning Boudewijnstichting.

Ben jij begeleider 'wonen en leven' of iemand anders die het wonen en leven trekt? Wil je mee van gedachten wisselen? Je batterijen opladen? Ideeën opdoen van anderen? Dan ben je welkom in onze Steungroepen Wonen en Leven. Samen bouwen we virtueel verder aan het geluk van onze bewoners … en dat van onszelf.

Schrijf in en ontdek hoe je aan de slag kan gaan!

Deelnemen is gratis.

 

De sessies

De sessies gaan online door via Zoom. We combineren coaching, uitwisseling en leren van elkaar. We houden de steungroepen bewust klein, zodat iedereen maximaal aan bod kan komen.

 

Inschrijven

Je kan inschrijven voor de steungroepen via deze link. Nadien krijg je een Zoom-link toegestuurd die je toegang geeft tot een eerste sessie.

In die startsessie bepaal je samen met jouw steungroep de frequentie en de data van de volgende bijeenkomsten.

 

Begeleiding

Inge Singulé begeleidt de sessies. Zij is team- en procescoach in de non-profit en begeleidde al heel wat woonzorgcentra in hun ontwikkeling. Inge begeleidt ook samen met Annemie Vanden Bussche de Master Class Wonen en Leven en de lerende netwerken ‘wonen en leven’ vanuit woonleefwijzer.be.

We kijken er alvast naar uit om jou te verwelkomen!

 

Iris De Mol