Auteur:

Gepubliceerd op: 23-06-2021

Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021 is het weer tijd voor het Weekend van de Klant, of ‘het plezantste weekend van het jaar’ zoals initiatiefnemers Unizo en Comeos de actie omschrijven. Vorig jaar nam een recordaantal van 14.000 ondernemers deel. Het Weekend is het ideale moment om klanten te verrassen met een leuke actie of lekkere attentie, maar is tegelijkertijd ook een belangrijke promocampagne voor de fysieke handel en lokale economie in ons land.

Ondersteunt jouw gemeente ook deze campagne? Maak het weekend dan mee bekend via de communicatiekanalen en grijp dit moment aan om je stad of gemeente in de kijker te zetten. Roep zeker ook de lokale handelaars op om zich in te schrijven op de website, bijvoorbeeld met deze voorbeeldtekst.

Deelnemen aan het weekend is trouwens helemaal gratis. Wie voor 12 september registreert, ontvangt bovendien een pakketje met promomateriaal.

Op de bijhorende website vind je heel wat communicatiemateriaal waarvan je gebruik kan maken. Wie extra zichtbaarheid wil creëren in de winkelstraten, kan ook terecht in de webshop voor beachvlaggen of straatoverspanningen. Belangrijk is wel dat deze webshop sluit op 12 september.

Zit je nog met vragen of wil je zelf een actie op poten zetten? Aarzel niet om dit te laten weten via mail.

 

Bart Palmaers