Auteur:

Gepubliceerd op: 09-08-2022

Met het project de Wisselaar brengen we praktijk, vragen en kennis samen om het lokaal armoedebeleid verder te optimaliseren. Ben je op zoek naar expertise of heeft je lokaal bestuur zelf wel wat te bieden? Laat het ons weten! We proberen jullie te matchen met elkaar en een traject op maat uit te werken waarbij een 'gevend' bestuur als mentor jullie op de goeie weg kan zetten en 'ontvangende' besturen actie ondernemen om hun armoedebeleid naar een hoger niveau te tillen. 

  • Wil je meer weten: bekijk hier de projectoproep en volg onze projectpagina. Besturen met een aanbod krijgen ook middelen. Aanvragen hiervoor dienen te gebeuren tegen 31/10/2022 bij het Agentschap Binnenlands bestuur Vlaanderen.
     
  • Ben je wel al overtuigd om als ‘gevende’ of ‘ontvangende’ bestuur in te stappen maar heb je nood aan concrete voorbeelden en vragen bij het mentorschap en begeleiding VVSG? Bekijk dan onze inspiratiesessie met de stad Mechelen en schrijf meteen in.
     
  • Ben je al overtuigd, en heb je als lokaal bestuur wel iets te bieden? Laat het ons snel weten. We bekijken het samen.
     
  • Ben je op zoek naar expertise, maar weet je je vraag nog niet te formuleren, neem contact op met ons. We bekijken samen je vraag.
     

Mailtjes zijn welkom op dewisselaar@vvsg.be.

Shirley Ovaere