Auteur:

Gepubliceerd op: 28-09-2022

Het aftellen kan beginnen!

Binnen 2 weken organiseren wij, op 13 oktober, onze Klimaatdag in het BMCC te Brugge. Na 3 jaar kunnen we jullie eindelijk terug ontvangen op onze Klimaatdag. Laat je onderdompelen in ons Klimaat-bad tijdens de verschillende sessies over o.a. energie, adaptatie, ruimtegebruik en wonen, duurzame mobilieit en zo veel meer!

Tijdens de Klimaatdag bieden we een informatief programma aan met interessante praktijken, inspirerende keynotes, info sessies, workshops en werkbezoeken. Voor deze editie leunt het programma aan bij het werkprogramma van het VVSG Netwerk Klimaat en is het inhoudelijk gekoppeld aan het Lokaal Energie- en Klimaatpact (LEKP).

Tijdens de pauzes kan je ook onze diverse standenmarkt bezoeken en in gesprek gaan met de standhouders.

Je kan het volledige programma op onze website bekijken.

We merken dat het enthousiasme groot is en dat jullie uitkijken om terug de nodige inspiratie op te doen en kennis uit te wisselen met jullie collega's, waarvoor dank! Heel wat van onze sessies en werkbezoeken zijn nl al volzet, zelfs na het vergroten van enkele zalen. Bedenk je nu net dat je je nog niet hebt ingeschreven voor onze Klimaatdag? Niet getreurd, er zijn nog plaatsen vrij. Snel inschrijven is dus de boodschap

We ontvangen je graag op donderdag 13 oktober in het BMCC te Brugge!

 

 

Elke de Taeye