Dag van de Zorg 2020

Gepubliceerd op: 30-04-2019

Ook al is de Dag van de Zorg 2019 nog maar net achter de rug, de organisatie kijkt al vooruit naar de editie van volgend jaar. Op zondag 15 maart 2020 is het zover: dan zetten voor de negende keer zorgvoorzieningen in heel Vlaanderen hun deuren open voor het brede publiek. Voorzieningen die willen deelnemen, kunnen zich vanaf nu inschrijven.

Waarom zou je deelnemen?

Het is een unieke kans om je deuren open te zetten naar het brede publiek. Je bereikt zo niet enkel potentiële klanten, maar ook potentiële medewerkers, vrijwilligers, enz. Je kan tonen op welke manier jullie voorziening elke dag werk maakt van kwalitatieve zorg en ondersteuning. Je draagt bij aan positieve beeldvorming over de zorg- en welzijnssector. 

Hoe deelnemen?

Om deel te nemen, schrijf je je in. Dat kan als voorziening of als organisatie met meerdere voorzieningen. De deelnameprijs is afhankelijk van het type van je voorziening en de omvang ervan. In ruil voor je deelnameprijs krijg je een promotiepakket (flyers, affiches, uitnodigingen, enz.), de nodige media-aandacht en ondersteuning (inspiratiedag, helpdesk, optioneel adviesbezoek, enz.). 

Meer informatie vind je op de website van Dag van de Zorg. Voorzieningen of organisaties die inschrijven voor 1 juli 2019 krijgen bovendien 15% korting op de deelnameprijs.