Auteur:

Gepubliceerd op: 13-02-2020

In 2018 reikte de VVSG voor het eerst haar Zorg in Actie award, of kortweg ZiA uit aan ‘Zorgzaam Gullegem’. De ZiA is een initiatief waarmee de VVSG inspirerende, lokale projecten in de thuis- en ouderenzorg in de kijker zet.

In 2020 gaan we op zoek naar een opvolger voor Zorgzaam Gullegem. Een inspirerende aanpak, een vernieuwend zorgidee of een geslaagd project. Alles kan! We stellen een onafhankelijke expertengroep samen om uit alle inzendingen zeven genomineerden te selecteren. Vervolgens stellen we de stemming open voor het grote publiek. Zij wegen voor de helft van de stemmen. De andere helft van de stemmen komen van de vakjury. Die vakjury bestaat uit de leden van de expertengroep, VVSG-medewerkers en leden uit de bestuurlijke commissie ‘zorg en samenleven’ van VVSG.

Wie op 26 mei deelneemt aan onze Inspiratiedag Zorg krijgt de kans om nog eens op zijn/haar favoriet te stemmen en kan de feestelijke bekendmaking van de winnaar meemaken. Het winnende initiatief verwerft niet alleen eeuwige roem, maar ontvangt ook een cheque van 500 euro om verder te investeren in het project.

Indienen kan vanaf 14 februari 2020 op de website www.zorginactie.be. Bekijk het reglement en de criteria.

Evi Beyl