Auteur:

Gepubliceerd op: 10-02-2021

Het Netwerk Klimaat ging ondertussen 2 maanden geleden van start en sinds 4 januari werkt het team (bijna) op volledige kracht. Eén van de taken van het Netwerk Klimaat is om een duidelijk aanspreekpunt te bieden voor de lokale besturen en intercommunales inzake klimaat en energie.

Om die reden zal elk lokaal bestuur en intercommunale een eerste aanspreekpunt krijgen binnen het team van Netwerk Klimaat, die de ontwikkelingen binnen steden en gemeenten, intercommunales of de provincie opvolgt. Men kan ook steeds terecht bij deze persoon terecht bij vragen, om knelpunten bij projecten te melden, interessante praktijken en ander nieuws te delen.

Kortom wij zijn er dus duidelijk voor jullie allen!

Hieronder vind je een overzicht:

  • Maarten Tavernier: centrumsteden, regio InterLeuven
  • Leen van Der Meeren: regio SOLVA, Haviland, provinciebestuur Vlaams-Brabant
  • Kris Moonen: provincie Limburg
  • Elke de Taeye: regio's Leiedal, WVI, provincie West-Vlaanderen
  • Cedric Depuydt: regio's Veneco, Interwaas, DDS, provinciebestuur Oost-Vlaanderen
  • Regisseur Warmte: regio's IGEAN, IGEMO, IOK, provinciebestuur Antwerpen

Opgelet: De contactpersoon voor Antwerpen moet nog aangeworven worden, maar de procedure loopt reeds. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkeling, maar voorlopig kunnen lokale besturen uit de provincie Antwerpen al bij coördinator Maarten Tavernier terecht.

Om het overzichtelijk te houden, hebben we een kaart aangemaakt die je kan vinden op onze pagina 'contactpersoon Netwerk Klimaat per gemeente'.

Elke de Taeye