Auteur:

Gepubliceerd op: 14-10-2020

Als stad of gemeente streef je naar een bloeiende horeca. Zeker in deze coronatijd is het belangrijk om lokale horecazaken optimaal te ondersteunen. Horeca Forma, de vormingsorganisatie van de horecasector, helpt je op weg.

Inspireer je ondernemers:

Horeca Forma heeft diverse inzichten gebundeld rond het verhogen van het rendement van horecazaken. Het resultaat is een scala aan publicaties boordevol quick wins die het verschil kunnen maken op korte en lange termijn.

In de eerste plaats zorgen een stevig financieel beleid en doordachte food en beverage berekening voor een beter inzicht in de kosten. Ze helpen ook om bewuster met kosten om te gaan, wat het rendement alleen maar ten goede komt. Zaken als een hogere omzet gepaard met een stevig financieel beleid en gastvriendelijke medewerkers die diplomatisch keuzes aanbieden, kunnen eveneens een positieve impact hebben.

Volgende publicaties kunnen reeds eenvoudig en kosteloos worden aangevraagd:

Opleidingen op maat

Wil je daarnaast de horecazaken in je gemeente ondersteunen door het aanbieden van korte opleidingen? Horeca Forma biedt kosteloze opleidingen aan voor horecawerkgevers met een RSZ nummer en vaste werknemers. Deze opleidingen zijn zeer concreet en praktijkgericht.

Interesse? Horeca Forma staat voor jullie klaar! Neem contact op met hen via volgend formulier en zij bespreken samen met jullie de mogelijkheden op maat van jouw gemeente of stad.

Thomas Rottiers