Lies Engelen Photography

Auteur:

Gepubliceerd op: 04-11-2020

Ook tijdens de herfstvakantie kunnen we een scala aan boeiende infosessies en bronnen met jullie delen voor een sterk lokaal voedselbeleid. Aan stof tot nadenken geen gebrek!

Leerrijke evenementen en infosessies
  • Op dinsdag 17 november kan je deelnemen aan de sessie 'Gezonde & duurzame voeding' in kader van het lerend netwerk. Inschrijven kan op het kennisnetwerk.
     
  • Herbekijk 'de Toekomst van stadslandbouw in Nederland': Ontdek hoe ruim 150 voedseldoeners en -denkers uit Vlaanderen en Nederland kijken naar de toekomst van stadslandbouw. De slotsessie van het netwerk van Stadslandbouw Nederland kan je herbekijken via deze link.
Mag het nog iets meer zijn?
  • Word lid van een voedselnetwerk! Stuur een mail naar Steven Desair om lid te worden van de Teams groep 'Lokaal Circulair Voedselbeleid'. Lokale besturen uit alle hoeken van Vlaanderen kunnen in deze groep hun ervaringen, praktijkvoorbeelden, struikelblokken en uitdagingen delen. 
     
  • Fair-O-Meter 2020: De tool om de titel van jouw FairTradeGemeente te herbevestigen staat ondertussen online. Steden en gemeenten hebben tot 17 januari 2021 de tijd om de Fair-O-Meter in te vullen. Hoe doe je dat? Lees meer op de officiële website.
Steven Desair