Auteur:

Gepubliceerd op: 03-06-2022

Zie je het bos door de bomen niet meer in een complexe zorgsituatie? Krijg je een zorgvraag niet helder? Is er een verschil in noden tussen je cliënt, de mantelzorger en/of de zorgverlener en weet je niet hoe je hiermee moet omgaan? Wil je meer met doelstellingen werken i.p.v. met taken? Wil je vertrekken vanuit de vraag van je cliënt i.p.v. jouw aanbod? Dan biedt het traject ‘doelgerichte zorg als doel’ jou een antwoord.

Doelgerichte zorg is een belangrijk thema binnen het nieuwe woonzorgdecreet. Alle woonzorgvoorzieningen moeten hiermee aan de slag. VVSG organiseert in samenwerking met Arteveldehogeschool éénmalig dit traject, dankzij extra middelen van de KBS. Wat mag je verwachten? Een traject waarbij je doelgericht leert werken en waarin je ondersteuning krijgt om dit stap voor stap te implementeren in je eigen woonzorgvoorziening.

Alle info vind je op de website.

Op 27 juni van 10u30 – 11u30 kan je kennis maken met Patricia De Vriendt, ergotherapeut en Phd Gerontologie en Christel Geerts, PhD gerontologie die de lerende netwerken inhoudelijk zullen begeleiden. We lichten kort nog eens het project toe en beantwoorden graag je vragen!

Schrijf je in voor deze infosessie.

Carmine Pollet