Auteur:

Gepubliceerd op: 19-05-2021

De VVSG Ronde van Vlaanderen draait op volle toeren. Vrijdag 21 mei landen we in Vlaams-Brabant en maandag 31 mei is het de beurt aan de provincie Antwerpen. We geven je graag een vooruitblik op het programma.
 

Van 21 tot 27 mei: De VVSG Ronde in Vlaams-Brabant

Op vrijdagavond 21 mei is Tienen onze gaststad voor een openingssessie die je van thuis kunt volgen. Fatma Taspinar gaat er in gesprek over de regiovorming met burgemeesters Walter Vansteenkiste (Wemmel) en Katrien Partyka (Tienen). Voor een open gesprek over de impact van corona en een samenleving post-corona schuiven burgemeesters Veerle Geerinckx (Zemst) en Marc Snoeck (Halle) aan tafel.

Op dinsdag 25 en donderdag 27 mei inspireren we je met tal van relevante kennissessies. Op het programma: de bouwshift, cyberveiligheid, vrije tijd na corona, raadslid in digitale tijden, inburgering en activering, en tal van andere thema’s. Ontdek hier onze programmafolder.

Hét moment om te netwerken met andere leden, partners en de VVSG houden we op woensdagavond 26 mei.
 

Van 24 mei tot 3 juni: De VVSG Ronde in Antwerpen

We starten de week op maandagavond 24 mei met een openingssessie vanuit gastgemeente Aartselaar. Volg van thuis de debatten met burgemeesters Dieter Wouters (Wuustwezel), Lieven Janssens (Vorselaar), Sophie De Wit (Aartselaar) en Koen Van den Heuvel (Puurs-Sint-Amands).

Neem deel aan actuele kennissessies op dinsdag 1 en donderdag 3 juni. En kom in contact met je collega's uit andere steden en gemeenten voor een virtueel netwerkmoment op woensdagavond 2 juni.  Ontdek hier onze programmafolder.
 

De plaatsten zijn beperkt

Zowel na de openingssessies als tijdens de kennissessies en het netwerkmoment gaan we graag met onze leden in gesprek. Daarom zijn de plaatsen beperkt. Sommige sessies zijn bijna volzet, dus wacht niet te lang om jouw plaats te reserveren.

 

De VVSG Ronde in jouw provincie

Bekijk hieronder het programma:

Voor wie is de VVSG Ronde?

De Ronde Van Vlaanderen is toegankelijk voor mandatarissen en medewerkers van VVSG-leden.

Deelnemen aan de Ronde van Vlaanderen kost 50 euro per persoon.

Katrien Gordts