Auteur:

Gepubliceerd op: 26-08-2019

Ondersteun als gemeente ook dit jaar je ambachtsvrouwen of -mannen en zet hen op zondag 17 november mee in de kijker tijdens de Dag van de Ambachten. Lanceer een warme oproep aan uw ambachtslui om deel te nemen en vergroot hun zichtbaarheid! Inschrijven kan op www.dagvandeambachten.be vóór zondag 6 oktober (inschrijvingsformulier)

De Dag van de Ambachten is een initiatief van de FOD Economie dat sinds 2006 wordt georganiseerd met de steun van de federale minister van KMO’s en Zelfstandigen, om de bedrevenheid en het talent van Belgische ambachtslui voor de aandacht te brengen. Overal in het land kan het grote publiek kennismaken met hun knowhow en passie.

Vorig jaar kon de Dag van de Ambachten rekenen op 33.000 bezoekers en openden 450 ambachtslieden hun deuren voor het publiek. Ook dit jaar kan je als gemeente mee je schouders zetten onder dit initiatief.

Nog geen erkenning? Alle inlichtingen over de procedure om het label “Erkend Ambacht” te ontvangen, vind je op de website van de FOD Economie.

Deze erkenning bekrachtigt het authentieke karakter van de activiteit, het manuele aspect ervan en de knowhow van de ambachtsman/-vrouw. Bijna 1100 Belgische ambachtslieden bezitten deze erkenning, die gepaard gaat met het logo “Erkend Ambacht”.

Meer info: 0800 120 33 of info@dagvandeambachten.be

Vicky De Kock