Auteur:

Gepubliceerd op: 29-01-2020

De Vlaamse Overheid sloot een raamcontract af voor refurbished meubilair met NNOF, een circulair dienstenbedrijf uit Vilvoorde. Ook lokale besturen kunnen afnemen van dit raamcontract.
 

Duurzaam hergebruik

Vlaanderen zet in het kader van de transitie naar een meer circulaire economie volop in op een duurzaam gebruik van materialen en grondstoffen. Het Facilitair Bedrijf ondersteunt die transitie met een raamcontract voor 'refurbished' meubilair. Via dit raamcontract kan je meubilair dat je niet meer gebruikt, een tweede leven geven. De bewuste keuze om de afvalfase zo lang mogelijk uit te stellen zorgt niet alleen voor milieuwinst, maar speelt ook in op een maatschappelijke trend: circulaire economie wordt immers de nieuwe norm.
 

Afnemen van het raamcontract

Het raamcontract voor inventarisatie, studie, ophaling, levering, plaatsing en installatie van refurbished meubilair op projectbasis staat ook open voor lokale overheden.

Bekijk alle info. Om de catalogus te raadplegen is geen paswoord of login vereist. Gebruikers moeten het gebruikersrecht “overheid.vlaanderen.be” aanvragen bij de lokale beheerder in hun organisatie. Nadien kunnen ze aanmelden met eiD of een andere digitale sleutel.

Op deze webpagina vind je ook een overzicht van andere raamcontracten die openstaan voor Vlaamse overheid en lokale overheden.

Leen Van der Meeren